Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

O «Αντωνάκης» της Βέροιας παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...

ΓΙΑ «NOTA-NOTE»
Ο Αντώνης Κοκοβίκος, διευθυντικό στέλεχος σε κάποια δημόσια υπηρεσία της Βέροιας ζούσε επί δέκα και πλέον χρόνια με μια φτωχή και αγράμματη Βεροιώτισσα την Ελένη. Αυταρχικός και σατράπης καθώς ήταν, της συμπεριφερόταν σαν να είναι σκλάβα, αποφεύγοντας να τη γνωρίσει ακόμα και στους φίλους του. Εκείνη υπέμενε αγόγγυστα τα πάνδεινα, φροντίζοντας, αγαπώντας και υπακούοντας τον Αντωνάκη της.
Στην κηδεία κάποιου φίλου του, ο Αντώνης υποχρεώνεται εκ των πραγμάτων να συστήσει την Ελένη στους φίλους του.
Οι σύζυγοι των τελευταίων εκτιμούν αμέσως τα προσόντα της Ελένης. Όλοι τώρα πιέζουν τον Αντώνη να παντρευτεί το χρυσό κορίτσι, πράγμα που γίνεται. Αμέσως μετά το γάμο, ο Αντώνης διαπιστώνει ότι τώρα η Ελένη έχει απαιτήσεις. Δεν είναι πια αυτή που ήταν, πράγμα που τον εξοργίζει πολύ και τον κάνει να επιθυμεί τη διάλυση του γάμου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ανήμερα της γιορτής του 17 Ιανουαρίου, αποφάσισε να πάρει τους στενούς του φίλους και να πάει να διασκεδάσει στο μεγάλο Κυριακάτικο LIVE του «Nota-Note». Αν και αρκετά θυμωμένος, θέλει να ακούσει από κοντά τον Κυριάκο Ρελλή, την Χριστίνα Γεωργιάδου τον Γιάννη Σαρακατσάνο στις φωνές, τον showman Θέμη Γαγάκα στο τουμπερλέκι, τον Κώστα Παπαδόπουλο στο μπουζούκι και τον Σάκη Τζέτζια στα πλήκτρα. Η βραδιά απόψε είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον Αντωνάκη και την Αντωνία που αποφάσισαν να πάρουν το καπελάκι τους και να φύγουν για... «Nota-Note»!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ