Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία μεταγραφή στο Φίλιππο με χορηγία του «Jordani»!

ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ
Η πιτσαρία «Jordani» για μια ακόμα φορά πρωτοτυπεί και μεγαλουργεί, δείχνοντας παράλληλα την αγάπη της και την στήριξή της, τόσο για την πόλη μας όσο και για το άθλημα στο οποίο η Βέροια έχει μεγάλη παράδοση, το χάντμπολ. Εδώ και λίγες ώρες ο υπεύθυνος της πιτσαρίας «Jordani» Γιώτης Ιορδανίδης, συνέβαλε ώστε να έρθει στην πόλη μας και στην ιστορική ομάδα του Φιλίππου ο μεγαλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας... ο Κώστας Τσιλιμπάρης.
Ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας, βρέθηκε πριν από λίγο μαζί με τον νέο τερματοφύλακα στην πιτσαρία του κ. Γιώτη Ιορδανίδη, για να τον ευχαριστήσει για αυτή την μεγάλη και γενναιόδωρη κίνηση που έκανε για την ομάδα αλλά και να ανακοινώσει επίσημα τη συμμετοχή του Βεροιώτη επιχειρηματία στη Διοικούσα επιτροπή του Φιλίππου. «Καλωσορίζω τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη στην οικογένεια του Φιλίππου. Του εύχομαι να είναι υγιείς και με το ταλέντο του και τις  ικανότητες του να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία Γιώτη Ιορδανίδη, για την πολύτιμη βοήθεια της εταιρίας του «Pizza Jordani», με την χορηγία της οποίας ολοκληρώθηκε αυτή η σπουδαία μεταγραφή, καθώς επίσης και να τον καλωσορίσω στην διοικούσα επιτροπή του χάντμπολ του Φιλίππου, που από σήμερα είναι μέλος της», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ