Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Claufen»: Κορυφαία εγγύηση και ασφάλεια στα κουφώματα της Βέροιας!

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΤΗΛ. 2331071291
Η «Claufen» αποτελεί μια βιομηχανική μονάδα ολοκληρωμένων κουφωμάτων και υαλοπινάκων που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 5.000 τ.μ. Η 15ετής εμπειρία, η λεπτομερής μελέτη, η κατασκευή προϊόντων με υψηλά standards και η προσεκτική επιλογή των υλικών και του στελεχικού δυναμικού συνέθεσαν την εταιρεία «Claufen».
Τα κουφώματα «Claufen» είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που αγαπάνε το ξεχωριστό. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών μας για την όμορφή κατοικία. Η μονάδα παραγωγής, ο σύγχρονος σχεδιασμός αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό θεωρούνται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που κάνουν αισθητή τη διαφορά στα προϊόντα. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρίας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών της «Claufen» για μια όμορφη αλλά και ασφαλή κατοικία. 
Η επιλογή «Claufen» σημαίνει:
-Εξαρτήματα και υλικά κατασκευής ευρωπαϊκών προδιαγραφών πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς
-Παράδοση και τοποθέτηση των κουφωμάτων σας στην ώρα που εσείς τα χρειάζεστε.
-Παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και service μετά την τοποθέτηση
Η «Claufen» προσφέρει έξυπνες λύσεις για την κατασκευή κατοικιών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της επιτυχίας μας είναι οι λύσεις που παρέχουμε για τους τομείς τεχνολογίας παραθύρων και προσόψεων, κτιριακών εγκαταστάσεων και έργων υποδομής. Το φάσμα δραστηριοποίησής μας συμπληρώνεται από τις ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων, τις οποίες προσφέρουμε για κατασκευές με αποτελεσματική αξιοποίηση της ενέργειας και για την εκμετάλλευση και διαχείριση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Τα προϊόντα CLAUFEN προσφέρουν:
-Design που συναρπάζει
-Στεγανότητα
-Αερισμός
-Άνεση στη χρήση
-Αποτροπή διάρρηξης
-Ηχομόνωση
-Διατήρηση της αξίας
Τα δείγματα της δουλειάς τους και η ικανοποίηση των πελατών που επένδυσαν στην «Claufen» για την ασφάλεια του σπιτιού τους μιλούν από μόνα τους. Δείτε ορισμένα δείγματα από το έργο της «Claufen»: 3ο χμλ Βέροιας-Νάουσας, τηλ. 2331 071291
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ