Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το νέο τουριστικό έντυπο της Βέροιας!

Ένα ολοκαίνουριο τουριστικό έντυπο για τη Βέροια και τα σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται στα όρια του δήμου παρουσιάστηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Βασίλη Λυκοστράτη. Πρόκειται για ένα έγχρωμο 24σέλιδο έντυπο, με τίτλο «Το σταυροδρόμι του πολιτισμού και των θρησκειών», που καλύπτει τον αρχαιολογικό, θρησκευτικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, αθλητικό, γαστρονομικό και γαστρονομικό τουρισμό που προσφέρει η Βέροια...
καθώς και εκδηλώσεις ή προορισμούς που αξίζει να κανείς να επισκεφθεί. Το έντυπο περιέχει φωτογραφίες από τη Βεργίνα, τις εκκλησίες της Βέροιας, τις παραδοσιακές της συνοικίες, τα μουσεία, το Βέρμιο, τα Πιέρια και τον Αλιάκμονα, κάποια από τα σπουδαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και φυσικά τον παραδοσιακό φασουλοταβά! 
«Το έντυπο περιέχει κείμενα που έχουν συνταχθεί από το δήμο και έχουν εγκριθεί από την Αρχαιολογία. Καλύπτει τα πάντα στη Βέροια και γύρω από αυτήν. Επίσης, έχει πάρει την έγκριση και από τον ΕΟΤ, ο οποίος έδωσε και την ονομασία στο έντυπο. Επιτέλους απέκτησε η Βέροια και τουριστικό σήμα, πρόκειται για το λογότυπο "discover veria" μέσα στο κόκκινο πλαίσιο», ανέφερε ο κ. Λυκοστράτης.











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ