Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλτσάς: «Στόχος του ΠΑΟ η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο στόχος του πρωταθλήματος έχει χαθεί για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία πρέπει πάντα να κυνηγάει τίτλους, όπως τόνισε ο Νίκος Καλτσάς. Ο Βεροιώτης επιθετικός των «πράσινων», μιλώντας στη Nova, υποστήριξε παράλληλα πως η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια στη νέα χρονιά, προκειμένου να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή:
Φεύγει μια χρονιά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, τι είναι αυτό που μένει;
Αυτό που μένει είναι η πικρία όλων που δεν κάναμε μια όπως έπρεπε χρονιά, μια ανάλογη χρονιά για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε.
Τι προσδοκίες υπάρχουν πλέον για το 2016, ο κόσμος περιμένει επιτυχίες, νίκες, ρεαλιστικά το Κύπελλο είναι στόχος σας;
Βεβαίως και είναι το έχουμε πει ξανά αυτό. Ο Παναθηναϊκός παίζει για να κερδίζει τίτλους, μας έχει μείνει αυτός ο θεσμός. Πρέπει να το κυνηγήσουμε όπως και να κερδίζουμε στο πρωτάθλημα για να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία.
Προσωπικά ήταν μια καλή χρονιά σε σένα, ήσουν μέσα στους πρώτους σκόρερ, πήρες μεταγραφή αλλά στον Παναθηναϊκό δεν βρήκες τόσο χρόνο. Σε πείσμωσε αυτό ενόψει του 2016 να προσπαθήσεις περισσότερο;
Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και όλοι πρέπει να περιμένουν την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να κοιτάμε επί του προσωπικού, να κοιτάμε την ομάδα, αυτό προέχει. Όποιος παίζει σε όποιο θεσμό είναι να κοιτάει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και να είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Τι εύχεσαι στους φίλους του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν;
Του ευχόμαστε όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία, ευτυχία και να τους μπει καλά η νέα χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ