Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζει ο Διονύσης Ντόβας στην προεδρία της Ένωσης Χειροσφαίρισης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Κεντρικής Μακεδονίας, με παρουσία εκπροσώπων από όλα τα Σωματεία της Ενώσεως, καθώς και εκπροσώπων του Συνδέσμου Διαιτητών και Κριτών της Ενώσεως. Μετά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου Δ.Σ., αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και κατατέθηκαν προτάσεις για το μέλλον του αθλήματος από τους αντιπροσώπους των Ομάδων.
Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με το Αθλητικό Σωματείο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας να είναι ο τυχερός της βραδιάς, κερδίζοντας μία πλήρη εμφάνιση αγώνων. Η σύνθεση του Δ.Σ. μετά την κατανομή των αξιωμάτων, είναι η εξής:

Πρόεδρος: Ντόβας Διονύσιος
Αντιπρόεδρος: Κουρτσελίδης Παναγιώτης
Γεν. Γραμματέας: Δραγκόλας Παύλος
Ταμίας: Αποστολίδης Γρηγόριος
Μέλη: Μπαλτατζής Νικόλαος, Μπουτκάρης Χρήστος, Ράλλη Δέσποινα
Αναπληρωματικά μέλη: Ποταμοπούλου Αγγελική, Ασαρίδης Νικόλαος, Κώστογλου Χρυσούλα, Παπαδοπούλου Πηνελόπη, Σπυριδόπουλος Γεώργιος και Χαλάτσης Νικόλαος.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Τσανακτσίδης Ιωάννης, Παπαδημητρίου Βασίλειος, Τεφτερίδου Μαρία, Φιλόσογλου Δημήτριος.

Ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης, δήλωσε στην εφημερίδα «ΛΑΟΣ»: «Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, η Ε.Σ.Χ.Κ. Μακεδονίας με τη βοήθεια των γονέων, των προπονητών και των φίλων του αθλήματος, συνεχίζει να πρωτοστατεί τόσο σε καθαρά αθλητικό επίπεδο αφού προσπαθεί να κρατάει γεμάτα τα γήπεδα με τη νεολαία μας, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού οι Ομάδες μας κάθε χρόνο διακρίνονται στις πρώτες θέσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων σε άνδρες και γυναίκες. Καλή χρονιά σε όλη την αθλητική κοινότητα με υγεία και προκοπή τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ