Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψευτο-Βεροιώτης: Αποκαλύπτουμε τον μυστικό διάλογο Μητσοτάκη - Θεοχαρόπουλου

Γεια σου Θανάση, τι κάνεις; Μια χαρά πρόεδρε και συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά κάτι μου λέει πως εσύ και η Φώφη προτιμούσατε το Βαγγέλα, ε; Γιατί το λες αυτό; Γιατί όσο ήταν ο Μεϊμαράκης, όλα ήταν μια χαρά. Μέλι γάλα περνούσατε στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Μετά την εκλογή μου, διάβασα για κρίση ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, διαγράφτηκε Βουλευτής σας, πάτε για συνέδριο. Τυχαία όλα αυτά;
Δεν νομίζω! Κυριάκο πολύ μας την λες! Εμείς είμαστε η προοδευτική κεντροαριστερά. Να σε ρωτήσω κάτι; Ότι θέλεις. Τώρα που η ίδια η Φώφη έθεσε θέμα ηγεσίας στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, θα βάλεις υποψηφιότητα για αρχηγός; Όχι βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να καώ! Η πολιτική το ξέρεις και εσύ ο ίδιος, είναι η τέχνη της υπομονής. Το ίδιο δεν έκανες και εσύ όλα αυτά τα χρόνια; Άρα στο μέλλον θα δηλώσεις παρών στις εξελίξεις, ε; Δεν κατάλαβες Κυριάκο μου, ήδη βρίσκομαι στις επάλξεις. Όλα στην ώρα τους.
Βρε μπας και γίνεις το «σωσίβιο» του Τσίπρα; Μα είναι δυνατόν; Εδώ δεν πήγα μαζί του όταν μεσουρανούσε τώρα θα πάω που άρχισε η φθορά του; Και αν σου ζητήσει να βάλεις πλάτη για να μην πάει η χώρα και πάλι σε εκλογές; Ειλικρινά, δεν ξέρω. Είναι πολύ υποθετικά αυτά που με ρωτάς. Για την θέση του Φλαμπουράρη σε βλέπω. Ο «παππούς» δεν τραβάει και το ξέρει αυτό το Μαξίμου. Κάτι μου λέει πως ο Alexis την ώρα που οι άλλοι μετράνε αντίστροφα 153, 152, 151 φτου και βγαίνω για εκλογές, αυτός θα προσπαθήσει να το κάνει 154 ή ακόμα και 155. Κυριάκο προς τι όλες αυτές οι ερωτήσεις; Που το πας; Ε, να! Θα ήθελα να κάνω μια διερευνητική κουβεντούλα μαζί σου, γιατί από το πολιτικό μου παζλ, μου λείπει ένα κομματάκι. Τι κομματάκι εννοείς; Κοίτα τον χώρο της δεξιάς τον έχω, στο κέντρο έχω μεγάλη διείσδυση, κεντροαριστερά έχω ένα θεματάκι. Τι θεματάκι; Πρόσεξε, εγώ δεν θα γίνω σαν τον Τσίπρα. Θέλω στην τούρτα της πρωθυπουργίας μου, όσο το δυνατόν περισσότερα κερασάκια. Το έπιασες; Κυριάκο είσαι δαιμόνιος! Τώρα καταλαβαίνω πως από αουτσάιντερ κατάφερες να κερδίσεις την αρχηγία της ΝΔ. Σκέψου όλα αυτά που σου είπα και πες την Φώφη, μεγάλη μπουκιά να φάει, μεγαλη κουβέντα να μην λέει. Άκου εκεί, μας χωρίζει άβυσσος. Πριν από έναν χρόνο μαζί δεν κυβερνούσαμε; Το ξέχασε ή κάνει πως δεν θυμάται; Πάντως αν υπάρξει για το καλό της χώρας καμιά συνεργασία στο μέλλον θέλω μια χάρη. Τι Θανάση μου; Δεν θέλω κανέναν Καμμένο να συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα. Τον θεωρώ πολύ ακραίο ρε φίλε. Ποιον Καμμένο λες; Αυτός έχει τελειώσει. Όσο κρατούσε ο Τσίπρας, κρατούσε και αυτός. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την κάτω βόλτα, πάει και αυτός! Και γράψε αυτό που θα σου πω. Δεν ξαναμπαίνουν στη Βουλή οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Σχόλιο του «Βεροιώτη»: Η παραπάνω ανάρτηση είναι προϊόν σάτυρας του συγγραφέα και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ORIGINAL ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ