Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ο Ν.Α.Σ. Ημαθίας

Την Βασιλόπιτά του έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 16/1 ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας στον πολυχώρο Ελιά. Το λόγο πήρε αρχικά η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Συλλόγου Αρίστη Κουκουρίκου, καλωσορίζοντας τον κόσμο, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες. Αναφέρθηκε στη συνέχεια σε μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις του Συλλόγου αλλά και σε ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής αθλητών στα οποία σκοπεύει να συμμετέχει...
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική στενότητα του Συλλόγου, που δυσκολεύει το έργο του και στο στόχο που έχει θέσει για το νέο έτος να εξασφαλίσει έσοδα, από εύρεση πόρων μέσω χορηγιών και δράσεων. Παράλληλα, όπως είπε, σκοπεύει να προβεί στην αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας ως εναλλακτική μορφή θέρμανσης των πισινών του κολυμβητηρίου. 
Τέλος, η κ. Κουκουρίκου ευχαρίστησε τον προπονητή της κολύμβησης Αλεξάντερ Κράβτσουκ για την παρουσία του στο Σύλλογο και προχώρησε στην κοπή της Βασιλόπιτας. Το φλουρί της πίτας έπεσε στο ΔΣ του Συλλόγου, ενώ το φλουρί στα μικρά πιτάκια έπεσε σε μια μικρή κολυμβήτρια που κέρδισε ένα όμορφο δώρο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά την κολυμβητική χρονιά 2014 - 2015. Τα μετάλλια και τους επαίνους απένειμαν στους αθλητές η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η ειδική γραμματέας Ελένη Γκόγκα. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ