Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας είναι το παιδάκι της φωτογραφίας!

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ... ΠΙΤΣΑΣ
Την συγκεκριμένη φωτογραφία την αλιεύσαμε από πηγή μέσα από το στενό του περιβάλλον του επιχειρηματία. Πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο Βεροιώτη, με μεγάλη πορεία στον χώρο της εστίασης, ο οποίος δηλώνει φανατικός οπαδός της «Βασίλισσας του Βορρά» και υποστηρικτής του Φίλιππου Βέροιας, τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο χάντμπολ.
Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπετε σε ηλικία μόλις 7 ετών να παίζει ποδόσφαιρο, μαζί με παιδικούς του φίλους σε αλάνα της Βέροιας.
Ο λόγος φυσικά για τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας «Jordani» κύριο Παναγιώτη Ιορδανίδη, ο οποίος από μικρός είχε δύο μεγάλες αδυναμίες. Η μια ήταν ο «βασιλιάς των σπόρ» και η άλλη η πίτσα. Τελικά και οι δύο παιδικές του αγάπες, σημάδεψαν την επαγγελματική του ζωή, γιατί η προσωπική ανήκει ολοκληρωτικά στην οικογένειά του. Ειδικά τώρα, που σε τρεις ημέρες έχει τα γενέθλιά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα (η μητέρα του Σοφία Ιορδανίδου και ο ανηψιός του Παναγιώτης Παντσερίδης) ετοίμασαν σαν έκπληξη την συγκεκριμένη ανάρτηση. «Χρόνια πολλά λοιπόν στον βασιλιά της πίτσας «Jordani»!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ