Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φουκαλάς: «Δουλεύουμε μόνο για να πληρώνουμε φόρους»

Φαίνεται ότι οι ψεκασμοί που υπαινίσονταν ο Καμένος επηρέασαν πρώτα απ’όλους τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ…Αλλοιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι ενώ το ζητούμενο όλων, αδίστακτων δανειστών, συγκυβέρνησης και αντιπολίτευσης, Λαού, είναι η ανάπτυξη δηλαδή οι νέες επενδύσεις που θα την φέρουν, η συγκυβέρνησή μας φέρνει ένα ασφαλιστικό που: 1] Μειώνει τις συντάξεις κυρίως εκείνων που θα μετέχουν στην ανάπτυξη και θα τις αποκτήσουν [αν] στο μέλλον.
2] Αυξάνει την φορολογία –εισφορές σε σημείο που και οι εναπομείνασες υγειείς επιχειρήσεις που κρατιούνται με το ζόρι ,να χρεωκοπήσουν ή αδυνατόντας να ανταποκριθούν να αποχωρούν για άλλες πολιτείες κι άλλα μέρη…Να θυμίσω το σλόγκαν που κυκλοφορεί : Η Βουλγαρία επικροτεί τους φόρους που βάζει η συγκυβέρνηση και την ευχαριστεί για την στήριξη της οικονομίας της.
3] Στο τέλος-τέλος η κατάθεσή του να μην αποτελεί λύση αυτοδιάσωσης εάν δεν συνοδεύεται και από άλλα συμπαραμαρτυρούντα.
Προς τι επομένως όλη αυτή η αναστάτωση? Μήπως πρόκειται για ηρωική έξοδο ή για χορό του Ζαλόγγου [βλ.δραχμής] …Από κοντά και το αγροτικό και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας τελικό τεστ αντοχής [ταμπού πριν ένα χρόνο] …
Μάλλον η Πρώτη Φορά Αριστερά πνέει τα λοίσθια και αναζητά έντιμη διαφυγή ή ηρωική κατ’άλλους ,οδεύοντας προς μία οικουμενική ?…ίδωμεν
Παραθέτω πίνακα όπου φαίνεται στους ελεύθερους επαγγελματίες με καθαρό ετήσιο εισόδημα 30.000 ευρώ [άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους] πόσα θα απομείνουν στο τέλος με τα νέα μέτρα για να ζήσει αυτός και η οικογένειά του.
30.000 ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
-11.530 ΑΣΦ.ΕΙΣΦΟΡΕΣ
-7.800 ΦΟΡΟΣ 26%
-420 ΕΚΤ.ΕΙΣΦ.ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΚΛΕΓΓ.
-650 ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
-850 ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
-850 ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
=7.900 ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
658 ευρώ τον μήνα ….Δεν αφαιρέθηκε η προκαταβολή φόρου για τα 2 πρώτα χρόνια και ο ΕΝΦΙΑ!!!!!
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ??!!!


Αργύρης Φουκαλάς Γ.Γ. Φ.Σ.Ημαθίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ