Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δια Τυρός και Βουτύρου»: Χειμερινοί μεζέδες, τσίπουρα και ιδιαίτερες γεύσεις μόνο για μερακλήδες!

Χιόνι, βροχή και πολικές θερμοκρασίες είναι ότι πρέπει να σπίτι, παρεούλα και ένα τσιπουράκι για να ζεσταθούμε! Αν θέλετε λοιπόν να περάσετε ευχάριστα και γευστικά το φετινό χειμώνα, περάστε μια βόλτα από το παραδοσιακό παντοπωλείο «Δια Τυρός και Βουτύρου». Εκεί θα βρείτε τους πιο ιδιαίτερους μεζέδες για να συνοδεύσετε το τσιπουράκι και ο κρασί σας και παραδοσιακές γεύσεις αλλαντικών και τυριών που κοντεύαμε να ξεχάσουμε!...

Παστουρμάς παραδοσιακός, καμήλας αλλά και άοσμος, για πιο... τετ α τετ συναντήσεις, προσούτο ελληνικό, καβουρμάς μοσχαρίσιος, λουκάνικα καραμανλίδικα, λουκάνικο με αρνί και φέτα (το γνωστό βλάχικο), τοπικά αλλαντικά με μοσχάρι, όπως καπνιστό μοσχάρι, σαλαμάκι μοσχαρίσιο με φινόκιο, λουκάνικο μοσχαρίσιο αλλά και παστράμι μοσχάρι ψητό με επικάλυψη ποικιλίας πιπεριών.
Παραδοσιακά και καπνιστά τυριά, τουλουμίσιο ξινοτύρι, μπάτζο και για σαγανάκι, γκούντα καπνιστή, κεφαλογραβιέρα και φυσικά μεγάλη ποικιλία σε αλίπαστα, που αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για ούζο, τσίπουρο και κρασί.
Στο «Δια Τυρός και Βουτύρου» θα βρούμε και ντόπια κρασιά και τσίπουρα με ή χωρίς γλυκάνισο, για να συνοδεύουν τέλεια τα εκλεκτά του εδέσματα. Τελικά ο μεζές συνοδεύει το ποτό ή το ποτό το μεζέ; Τι σημασία έχει; Στο «Δια Τυρός και Βουτύρου» απλά βρίσκουμε την αφορμή να τα απολαύσουμε και τα δυο!!!

Κεντρικής 120, Βέροια







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ