Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψαν το κοινό της Βέροιας Νέγκα και Καραμουρατίδης

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα, ήρθαν χθες το βράδυ στη Βέροια και παρουσίασαν τη νέα μουσική τους παράσταση. Μία παράσταση βασισμένη στον ολοκαίνουριο κοινό δίσκο τους, με τίτλο «Τελευταίος Εαυτός», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records. Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, δίνοντας έμφαση στον πιο δημιουργικό και ουσιαστικό τους ρόλο...
παρουσίασαν για πρώτη φορά, ολοκληρωμένα τα τραγούδια του «Τελευταίου Εαυτού», όλα σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, με αποτέλεσμα να γοητεύσουν το κοινό της Βέροιας, το οποίο τους επιβράβευσε με το ζεστό του χειροκρότημα. 
Ένας συνθέτης, ένας στιχουργός και μία ερμηνεύτρια συναντήθηκαν σ' ένα σύγχρονο δίσκο παλαιάς κοπής, με αποτέλεσμα δέκα έντεχνα λαϊκά κομμάτια, που φιλοδοξούν να γίνουν από τα πιο αγαπημένα μας. Εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου η Γιώτα και ο Θέμης παρουσίασαν και τραγούδια από το πολύ επιτυχημένο προηγούμενο άλμπουμ τους, το «Καινούριο Φιλί», επιλογές από το σύνολο της προσωπικής τους δισκογραφίας καθώς και σημαντικές στιγμές από το έργο των κορυφαίων έντεχνων και λαϊκών μας συνθετών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην εκτέλεση αποσπασμάτων από την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική που έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης για τη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης».
Η Γιώτα Νέγκα, μια λαϊκή φωνή που επιμένει να συγκινεί όπως παλιά και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει. Η Γιώτα και ο Θέμης έστησαν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ