Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προβάδισμα - πρόκριση του Ηρακλή με 0-1 στη Βέροια

Προβάδισμα πρόκρισης για τους «κυανόλευκους» στη Βέροια, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 της Βασίλισσας. Με το πρώτο ημίχρονο να μην διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, το παιχνίδι ήταν μέτριο και χωρίς ρυθμό, κάτι που ίσως και να οφείλεται στην αμυντική τακτική του Ηρακλή. Η Βέροια προσπάθησε να «πατήσει» την μπάλα κάτω και να παίξει με πλαγιοκοπήσεις του Αμπντούν και του Ναζλίδη και η αλήθεια είναι πως έβγαλε κάποιες φάσεις στα καρέ των «κυανολεύκων»...
Όποτε χρειάστηκε πάντως, ο Χουάντερσον φώναξε «παρών». Το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Θάνου.
Η εικόνα του αγώνα δε διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Βέροια να βγαίνει πιο συχνά στην επίθεση και τον Ηρακλή σε πιο παθητικό ρόλο. 
Στο 61’ μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν με το πέναλτι που «είδε» ο Θάνο στο μαρκάρισμα του Στάμου στον Ναζλίδη. Ο τελευταίος ωστόσο νικήθηκε από τον Χουάντερσον.
Κι όταν δεν βάζεις γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργείς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το πληρώσεις. Έτσι ακριβώς κι έγινε με τον Μπαρτολίνι να σκοράρει στο 73’ με κεφαλιά δυναμίτη και να δίνει τη νίκη στον Ηρακλή, που πλέον έχει το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ