Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας

Την Κυριακή το μεσημέρι 24.01.2016 έγινε η κοπή πίτας και ο ετήσιος χορός του Χορευτικού Ομίλου Βέροιας στην φανταστική αίθουσα του music hall «Σείριος»  στο Μακροχώρι Ημαθίας. Την εκδήλωση τίμησε, όλως αυθορμήτως, ο Γιάννης Παπαγιάννης (με την οικογένειά του), ο οποίος είναι επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας με τον συνδυασμό «Δικαίωμα για μια Νέα Βέροια». Τα μέλη, οι φίλοι και οι προσκαλεσμένοι του Ομίλου...
διασκέδασαν και πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα (μέχρι πολύ αργά), χορεύοντας ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς. Οι μικροί χορευτές του Ομίλου, φορώντας τα καινούργια όμορφα μπλουζάκια του Ομίλου κάτω από τις οδηγίες των χοροδιδασκάλων (Γιάννας Σκιπητάρη και Γιάννη Τσιαμήτρου) ξεκίνησαν την εκδήλωση, αποδίδοντας  με χορευτική δεινότητα τις εξής μελωδίες και χορούς: Καπέσοβο, Λεμονιά, Ποδαράκι, Μήλο μου κόκκινο, Τσάμικο, Χασάπικο, Ζεϊμπέκικο και Έχε γεια Παναγιά. Πραγματική αίσθηση προκάλεσαν οι μικροί χορευτές Αντώνης Αργυρόπουλος, Λευτέρης Καψάλης και Ταξιάρχης Γκιουλέκας, οι οποίοι «σολάρησαν»  στον τσάμικο με σπουδαίους αυτοσχεδιασμούς, που θα τους ζήλευαν μεγάλοι στην ηλικία χορευτές.


Ο Πρόεδρος και Χοροδιδάσκαλος του ΧΟΒ Γιάννης Τσιαμήτρος ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή τους και τους χορευτές για τη συμμετοχή τους στα δρώμενα του Ομίλου, ανακοίνωσε τη πραγματοποίηση μια μεγάλης μουσικοχορευτικής παράστασης την άνοιξη στη Βέροια και, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους, έκοψε την πίτα. 
Τυχερός ήταν ο χορευτής του συλλόγου Γιώργος Σιώμος, ο οποίος κέρδισε ένα πολύ όμορφο ρολόι προσφορά του καταστήματος «Ανδριάνα» επί της οδού Βενιζέλου. Να σημειωθεί ότι οι καταστηματάρχες του μαγαζιού είναι μέλη και χορευτές του Ομίλου. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι  την παράσταση έκλεψε η υπέροχη ορχήστρα των Ασαρτζήδων από τη Γουμένισσα, η οποία αγόγγυστα και χωρίς σταματημό διασκέδασε όλο τον κόσμο. Για την ιστορία η ορχήστρα αποτελείτο από τους: Τριαντάφυλλο Ασαρτζή (κλαρίνο), Θανάση Ασαρτζή (κορνέτα), Χρήστο Ασαρτζή ( πλήκτρα) και Δημήτρη Ασαρτζή (πλήκτρα). 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ