Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγρότες από το μπλόκο της Κουλούρας: «Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθούμε»

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ»
Πάνω απο 400 τρακτέρ και 1.000 περίπου αγρότες συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στον κόμβο της Κουλούρας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα δυσβάστακτα μέτρα που προωθεί η κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ο αγροτικός κόσμος της Βέροιας έστειλε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι τα μέτρα αυτά δεν θα περάσουν και ότι οι αγώνες τους θα συνεχιστούν μέχρι την τελική τους δικαίωση. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν...

οι ταξιτζήδες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Βέροιας που πήγαν να ενισχύσουν το μπλόκο. Σε συνομιλίες που είχαμε με ορισμένους κτηνοτρόφους, μας επισήμαναν πως αυτά τα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση στη Βουλή δεν είναι ρεαλιστικά και ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν.
«Μας διώχνουν οριστικά από τα χωράφια μας. Δεν γίνονται να πληρωθούν αυτά τα λεφτά, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν στην τσέπη μας. Με αυτές τις λογικές, μας οδηγούν σε οικονομικό αδιέξοδο. Είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν θα φύγουμε από τους δρόμους, αν ο Αποστόλου και όλοι οι φωστήρες του υπουργείου δεν αντιληφθούν πως έχουν να κάνουν με φτωχούς ανθρώπους, που ζούνε τις οικογένειές του με τα πενιχρά έσοδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ