Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΝΙΚΟΣ: Έγινε της «Καλλιθέας» στο «Σείριος»

ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΕΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου της Καλλιθέας στο οικογενειακό κέντρο του «Σείριος» στο Μακροχώρι. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την πολιτιστική εκδήλωση και απόλαυσε άφθονο φαγητό, απεριόριστο ποτό και παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα του συλλόγου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν...
ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας και δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ακριβόπουλος. 
Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος του Μορφωτικού Κώστας Τοπαλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκομένους και εμφανώς συγκινημένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλα τα μέλη του συλλόγου. 
Ένα πολύ όμορφο ποντιακό πρόγραμμα από εκλεκτούς καλλιτέχνες (Γιώτης Κωνσταντινίδης, Παύλος Καγγελίδης, Χρήστος Βαρύτιμος, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Νίκος Γιαγτζόγλου, Νίκος Σιδηρόπουλος, Ηλίας Παναγιωτίδης και Ιορδάνης Σιδηρόπουλος), ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν λαϊκά και δημοτικά τραγούδια από την ορχήστρα του κέντρου. Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες από την μαγική αυτή βραδιά:






























































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ