Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ - ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ
Καθαρή επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν τα αποτελέσματα της εκλογής στη ΝΔ και πρόκειται για μεγάλη ανατροπή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. Στα τμήματα της Αττικής η διαφορά των δύο μονομάχων είναι πάνω από 10 μονάδες και αυτό το αποτέλεσμα ξεκαθάρισε το όνομα του νικητή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον συνυποψήφιό του...

και τον συνεχάρη, όπως έκανε εξάλλου και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Βαριά ήττα του καραμανλικού μπλοκ


Η μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη -η οποία αποτελεί ανατροπή για πολλούς αναλυτές- αποτελεί βαριά ήττα για το καραμανλικό μπλοκ, το οποίο είχε σύσσωμο συνταχθεί πίσω από την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η υποψηφιότητα του Κυριάκου είχε πάρει κινηματικά χαρακτηριστικά στην ελληνική κοινωνία και σηματοδοτούσε την ανανέωση στη ΝΔ. Η εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ ανατρέπει τις ισορροπίες και στην Ημαθία, καθώς αλλάζουν άρδην οι συσχετισμοί.

Συγχαρητήρια από τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Συγχαρητήρια στον «ΝΕΟ» πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε μέσω Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας, γνωρίζοντας τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει. «Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!», «τιτίβισε» ο περιφερειάρχης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ