Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων για τον εορτασμό του Αγίου Αντωνίου

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας ανακοίνωσε η Τροχαία Βέροιας, για το Σάββατο 16/1 και την Κυριακή 17/1, λόγω του εορτασμού του πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Αντωνίου. Αποβλέποντας στην ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων κατά τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων εορτασμού και της λιτανείας της σεπτής εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Αντωνίου, αποφάσισε την απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας... των οχημάτων στην πόλη της Βέροιας. Δείτε που και πότε:

Απαγορεύεται:
-Η στάση και στάθμευση καθώς και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από ώρα 10:00 της 16-01-2016 έως ώρα 24:00 της 17-01-2016 στην οδό Αγίου Αντωνίου, από το ύψος της εισόδου του Ιερού Ναού έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου.
-Η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς που περικλείουν την Πλατεία Αγίου Αντωνίου την 16-01-2016, κατά τις ώρες 17:00 έως 21:00.
-Η στάση και της στάθμευση όλων των οχημάτων περιμετρικά της Πλατείας του Αγίου Αντωνίου την 17-0-2016, κατά τις ώρες 07:00 έως 12:00.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί για όλα τα οχήματα στις οδούς:
Την 17-01-2016, κατά ώρες 10:30 έως 11:30:
-Στις οδούς που περικλείουν την Πλατεία Αγίου Αντωνίου
-Στην οδό Κεντρικής, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βικέλα.
-Στην οδό Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Βικέλα έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.
-Στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή με την οδό Μαλακούση.
-Στην οδό Μαλακούση, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολής με την οδό Κεντρικής

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος τροχαίας Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ