Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάββατα με μύθους της Ελληνικής Μυθολογίας στο Αρχοντικό Σαράφογλου

Το συναρπαστικό ταξίδι της Ελληνικής Μυθολογίας που προσφέρει η ΚΕΠΑ στους μικρούς της φίλους συνεχίζεται και αύριο στο Αρχοντικό Σαράφογλου. Το δεύτερο Σάββατο η Κατερίνα Κλεάρχου θα αφηγηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο, με την συνοδεία μουσικών οργάνων και με παραδοσιακό τραγούδι, δύο ακόμα μύθους, τον Δαίδαλο και Ίκαρο και τον Θησέα και τον Μινώταυρο. Το ραντεβού είναι στις 11:30 στο Αρχοντικό Σαράφογλου... Η αφήγηση είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σάββατο 16/1, 11.30π.μ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος - Ο Θησέας και ο Μινώταυρος Δύο μύθοι που υπογραμμίζουν την ανθρώπινη θέληση, την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, τον τρόπο να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και το μέτρο που οφείλουμε να έχουμε, την τραγικότητα και την ανατροπή που μπορεί να κρύβει η ζωή μας

Επόμενο Σάββατο 23/1, 11.30π.μ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
3η:Η Περσεφόνη - Ορφέας και Ευρυδίκη Οι ιστορίες που διαπραγματεύονται τη ζωή και τον θάνατο, την αιώνια διαδοχική παρουσία τους, τους τρόπους που οι αρχαίοι Έλληνες προσπαθούσαν να υπερβούν το γεγονός του θανατου – του τέλους, τονίζοντας πως πρέπει να προηγηθεί ο πόνος για να έρθει η χαρά και να ισχύσει η λέξη "πάντα".

Η είσοδος ελεύθερη, δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ 2331078100:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ