Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νάστος: «Χάσαμε από μια στιγμή αδράνειας»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Βέροιας Βαγγέλης Νάστος και αναφέρθηκε στη χθεσινή ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε: Για την πιθανή απόκτηση Βελλίδη: «Είναι ένας καλός γκολκίπερ και διεθνής. Αν γίνει η μεταγραφή θα είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ γιατί όπως λένε θέλουν έναν τερματοφύλακα. Πιστεύω να βγει γιατί είναι όντως ένας καλός τερματοφύλακας και θα τα πάει καλά. Θα κάνουν ένα καλό δίδυμο με τον Γλύκο. Πρέπει, βέβαια, πρώτα να μπει στο κλίμα της ομάδας γιατί άλλοι είναι οι στόχοι στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να είναι υγιής και να προσφέρει ό,τι το καλύτερο στην ομάδα του».Για τον Όλσεν: «Η εικόνα που έχω είναι αυτή που βλέπαμε στην αρχή. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας, ίσως κάποια λάθη που έκανε και κόστισαν τον πήραν από κάτω. Αυτό δεν σημαίνει πως παύει να είναι καλός. Είναι δύσκολη θέση αυτή του τερματοφύλακα, μπορούσε να είχε πάρει και άλλες ευκαιρίες. Καλύτερα από όλους, όμως, ξέρει ο προπονητής γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφασή του».

Για όσα λεγόταν ότι θα ήταν εύκολο το χθεσινό ματς για τον ΠΑΟΚ: «Το έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα πριν από τα παιχνίδια, να λέμε το ένα είναι εύκολο, το άλλο δύσκολο, δοσμένο κλπ. Το μόνο που κάνουμε είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας και να δίνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Από το ένα αυτί μπαίνει, και από το άλλο βγαίνει. Το έχουμε γενικότερα σαν χώρα αυτό. Η Βέροια είναι σκληροτράχηλη ομάδα και το απέδειξε και χθες. Ήμασταν πειθαρχημένοι, όμως, δεν πήραμε κάτι καλό από το ματς. Το αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Για το αν επηρέασε η φημολογία την απόδοση της Βέροιας: «Σε επηρεάζει θετικά γιατί βγάζεις εγωισμό και θέλεις να δείξεις παραπάνω μέσα στο γήπεδο».

Για τις δηλώσεις του Αμπντούν ότι δεν ήταν πέναλτι: «Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει ένταση, κούραση και είναι εντελώς διαφορετικό όταν το βλέπεις απ’ έξω. Και εγώ μέσα στο γήπεδο μπορεί να νόμιζα ότι δεν ήταν. Στην τηλεόραση, όμως, φαίνεται ότι είναι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια καλή ομάδα που δεν στηρίζεται σε έναν ή δύο παίκτες. Έχει ποιότητα που σε άλλα ματς φαίνεται και σε άλλα όχι. Ήμασταν οργανωμένοι, περιορίσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ όμως μια στιγμή αδράνειας έκανε τη διαφορά. Αυτό πληρώσαμε. Σε 2-3 φορές κινδυνεύσαμε δεχθήκαμε δύο γκολ».

Για τον MVP: «Ίσως ο Χαρίσης γιατί είναι σημαντικό για έναν παίκτη να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ώθηση. Είχε τρεξίματα και ανέβασε την απόδοση όλης της ομάδας γιατί κάτι έλειπε».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Είναι παίκτης κλάσης και έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην καριέρα του. Ακόμη και χθες που δεν έπαιξε στη θέση του κρατούσε τη μπάλα και είχε εκπληκτικές ιδέες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ