Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Διαλυμένη» η Βέροια στην Τούμπα - Γεωργιάδης: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Με Καλί, Μπαλάφα, Βεργώνη και Γιουσούφ να είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης, τον Μπατιόν να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο, τον Γιαννούλη που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και τους Πούγγουρα και Ναζλίδη τιμωρημένους, γίνεται κατανοητό πως η «Βασίλισσα» πηγαίνει «διαλυμένη» στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο. Ωστόσο, ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος...
αλλά η ομάδα του θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. «Γνωρίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε απουσίες, αλλά θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Η ομάδα θα βασιστεί στην οργάνωσή της. Είμαστε συμπαγείς, ειδικά εκτός έδρας και δύσκολα μας κάνουν φάσεις. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα συμβεί και στην Τούμπα. Θα εκμεταλλευτούμε κάποια από τις 4-5 φάσεις που συνήθως κάνουμε εκτός έδρας και θα σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία. Οι απουσίες είναι πολλές και θα δούμε πως θα τις αντιμετωπίσουμε», είπε ο τεχνικός της Βέροιας, ενώ αναφέρθηκε και στην υποδοχή που θα έχει ο ίδιος στην Τούμπα. «Έχω βρεθεί στην Τούμπα, ως αντίπαλος, ως παίκτης του ΠΑΟΚ και ως προπονητής. Δεν γνωρίζω πως θα με υποδεχθούν αλλά χαίρομαι που θα βρεθώ στο γήπεδο».

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (17/01/2016, 17:15):Καντιμοίρης, Lopez Perez, Edjenguele, Μαραγκός, Ostojic, Dolce Neto, Malon Aragones, Σιόντης, Νάστος,  Καρακώστας, Arce Latapi, Majewski, Abdoun, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Kajkut, Ξόμπλιος και Kola.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ