Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος ο Μπαργκάν από την Καλλονή - Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του;

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (21/1), με την ΠΑΕ Καλλονή να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Κενάν Μπαργκάν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, δεν διατηρούσε τις καλύτερες των σχέσεων με τον Νίκο Καραγεωργίου και ακολούθησε τον δρόμο των Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Αντέτζο και Κεϊτά. Ο Μπαργκάν ζήτησε να μείνει ελεύθερος και ο αμοιβαίος σεβασμός με τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη...
οδήγησαν τις δύο πλευρές σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Μιλάει με Πανιώνιο ο Μπαργκάν

Τον αντι-Μπουμάλ ψάχνει ο Πανιώνιος και φαίνεται πως τον βρίσκει στο πρόσωπο του Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος αποχώρησε από την Καλλονή. Ο Ρουμάνος ζήτησε να μείνει ελεύθερος και ο αμοιβαίος σεβασμός με τον πρόεδρο, Νίκο Μιχαλάκη, οδήγησαν τις δύο πλευρές σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου. Ο 27χρονος επιθετικός, την Παρασκευή (22/1) αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους», αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει και άλλη ομάδα που ερίζει για την απόκτησή του. Όπως και να 'χει, στον Πανιώνιο έχουν καταλήξει στην περίπτωσή του, θέλουν τον παίκτη και αύριο (22/1) θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ