Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτισσα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ενίσχυσε την εκστρατεία της Βιβλιοθήκης Βέροιας!

Από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου που ξεκίνησε η εκστρατεία υποστήριξης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης μας για τη συγκέντρωση του ποσού που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του δεύτερου ορόφου, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Και όχι μόνο των Βεροιωτών που ζουν στην πόλη μας και απολαμβάνουν τις παροχές της αλλά και συμπολιτών μας που ενώ δε ζουν πλέον στη Βέροια, έμαθαν για την εκστρατεία και έσπευσαν να συμβάλλουν... και μάλιστα από κοντά! 

Μια από αυτούς είναι και Βεροιώτισσα blogger, fashionista, ιδιοκτήτρια του site typemystyle.com και παρουσιάστρια Κορίνα Βρούσια, που φέτος την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο τηλεοπτικό «περιοδικό» του ΣΚΑΪ «JOINus». Η Κορίνα βρέθηκε σήμερα στη Βέροια και πέρασε το κατώφλι της Βιβλιοθήκης με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια αλλά και να διαδώσει το μήνυμα της εκστρατείας, μέσω της επικοινωνωνιακής «δύναμης» που διαθέτει. 
Αμέσως μετά την επίσκεψή της στη Βιβλιοθήκη, η Κορίνα Βρούσια ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο facebook, με την παρακάτω περιγραφή: «Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, του τόπου καταγωγής μου για τον οποίο είμαι πολύ περήφανη, το 2010 απέσπασε το βραβείο «Πρόσβαση στη Γνώση» του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν δημιούργησαν μια βιβλιοθήκη πρότυπο για όλο τον κόσμο! Η φήμη της έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο κι όποιος την έχει επισκεφθεί την έχει αγαπήσει! Για να ολοκληρωθεί το όραμα των ανθρώπων της βιβλιοθήκης απαιτείται επιπλέον χρηματικό ποσό ύψους 100.000 €! Στο http://support.libver.gr μπορείς να δεις αρχικά την υπέροχη δουλειά που έχει γίνει, στη συνέχεια τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει καθώς και τον τρόπο που μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ! Γιατί η δωρεάν πρόσβαση στην μάθηση είναι πολύτιμη και είναι ωραίο να ξέρεις ότι έχεις συνεισφέρει κι εσύ σε αυτό! Με αγάπη, Κορινα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ