Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναγνωρίζετε τον Βεροιώτη φαντάρο της φωτογραφίας;

Το συγκεκριμένο «κλικ» έγινε πριν 30 χρόνια, ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Βαρέων Όπλων Πεζικού. Ο δεξιά εικονιζόμενος στρατιώτης, 26 χρόνων τότε, υπηρετούσε τη θητεία του στο Χαϊδάρι. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο πριν το άγημα αναχωρήσει για τον Πειραιά όπου θα πραγματοποιούνταν ο Αγιασμός των Υδάτων, παρουσία του τότε Πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου. Σήμερα, ο εν λόγω Βεροιώτης είναι γνωστός στην Ημαθία...
για τη δημοσιογραφική του δράση αλλά και το συγγραφικό του έργο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τον θυμούνται ακόμα να «καρφώνει» με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας. 
Ο λόγος για τον Αλέκο Χατζηκώστα, που ανέβασε την φωτογραφία αυτή στη σελίδα του στο facebook, ανήμερα των Φώτων, συνοδευόμενη μάλιστα με τη λεζάντα: «30 χρόνια πριν. Θεοφάνια 1986 στο ΚΕΒΟΠ. Έτοιμοι για το άγημα στη γιορτή των Θεοφανίων στον Πειραιά. Τότε που για πρώτη και μοναδική φορά έκανα «επ' ώμου» και «παρουσιάσατε αρμ» στον τότε πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου». Η αλήθεια είναι πως δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να τον αναγνωρίσει, όχι επειδή φυσιογνωμικά είναι ο ίδιος αλλά λόγο της εκπληκτικής ομοιότητας με τον υιό Χατζηκώστα, τον προπονητή Αντώνη Χατζηκώστα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ