Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου - Την Κυριακή η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Βέροιας

Την περασμένη Τρίτη 19/1/2016 και ώρα 9:30 μ.μ. το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου έκοψε τηn πίτα του στο γυμναστήριο του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας στην οδό Κοντογεωργάκη, όπου και εκεί γίνονται οι πρόβες χορού. Παρόν ήταν και το Δ.Σ. του Ομίλου, καθώς επίσης και ο πρώην Πρόεδρος του, ο Αναστάσιος Βασιάδης. Συγκεκριμένα μετά το πέρας της καθιερωμένης πρόβας ο χοροδιδάσκαλος και γραμματέας του ΠΟΞ Τσιαμήτρος Γιάννης... έκοψε την πίτα, ευχόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία, αγάπη και καλή χρονιά. 
Ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Αποστόλης Τσαμήτρος έκανε τις απαραίτητες ευχές και ανακοίνωσε την ημερομηνία (20.02.2016 Σάββατο βράδυ) του αναβληθέντος ετήσιου χορού και κοπής της πίτας του Ομίλου.
Τυχερός στο φλουρί ήταν το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Κελεπούρης. Ακολούθησε φαγοπότι με τα πλούσια εδέσματα που παρασκεύασαν οι γυναίκες του χορευτικού, και αυθόρμητος χορός και βλάχικα τραγούδια από τους χορευτές του Ομίλου.

Το ΔΣ του Χορευτικού Ομίλου Βέροιας ανακοινώνει ότι στις 24 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00μμ (το μεσημέρι), θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση της Κοπής Πίτας και του Ετήσιου Χορού του στον πολυτελή χώρο του κέντρου διασκέδασης music hall «ΣΕΙΡΙΟΣ» στο Μακροχώρι.
Τιμή πρόσκλησης 16 ευρώ, πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά και χορευτικά το γνωστό και εκπληκτικό συγκρότημα χάλκινων των ΑΣΑΡΤΖΗΔΩΝ από τη Γουμένισσα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για κλείσιμο θέσης:
Τσιαμήτρος Γιάννης: 6946461136
Σκηπιτάρη Γιάννα : 6937152408

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ