Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα «αποκλεισμός» για τη Βέροια με 1-0 από τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο και σε συνδυασμό με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα, πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το γκολ στο 72' ο Βέλλιος, που έχασε μια απίθανη ευκαιρία προ κενής εστίας. Στο 6ο λεπτό ο Βέλλιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κάθετη πάσα του Πασά, αλλά ο στράικερ των γηπεδούχων ήταν οφσάιντ και ως εκ τούτου δεν μέτρησε το τέρμα. Ο Γεωργιάδης της Βέροιας απείλησε δύο φορές, στο 10' και στο 13'... δίχως όμως να παραβιαστεί η εστία του Χουάντερσον.
Στο 24' χάθηκε καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Ρομάνο δεν κατάφερε να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, με τους αμυντικούς της Βέροιας να απομακρύνουν την μπάλα, προτού ο Αργεντίνος «εκτελέσει» τον Λόπεθ. Ένα λεπτό μετά ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Βέλλιου. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους χάθηκαν δύο ακόμα ευκαιρίες. Η μία στο 37' με τον Ρομάνο να κάνει πλασέ και τον Λόπεθ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η άλλη στο 40', όταν η κεφαλιά - ψαράκι του Πασά πέρασε πάνω από το οριζόντιο.
Και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, αν και η Βέροια έφτασε κοντά στο 0-1 στο 57'. Ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά το πλασέ του Γεωργιάδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Η υπεροχή των «κυανόλευκων» καρποφόρησε στο 72'. Ο Τσιλιανίδης έδωσε δεξιά στον Βέλλιο, οποίος απέφυγε τον Γιαννούλη και με ένα φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 1-0.


Το τέρμα αυτό εξανέμισε επί της ουσίας κάθε ελπίδα των «κυανέρυθρων»" να πάρουν πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο 75' ο Σαραμαντάς σέντραρε από αριστερά, ο Μπουλούτ έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άστοχα εκτός εστίας. Χαμηλό τέμπο στα τελευταία λεπτά του ματς, μια και όλα είχαν κριθεί.
Στο 85' ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα κόντραρε. Στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ναζλίδη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Και στο φινάλε η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Βέλλιου. Ο Λόπεθ πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση, ύστερα από σουτ (με κόντρα) του Μπουκουβάλα, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι! Στη συνέχεια της φάσης ο Βέλλιος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Καρασαλίδης, Πασάς (75' Κυριακίδης), Βέλλιος, Ρομάνο (60' Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (88' Πουρτουλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Λόπεζ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Νέτο, Σιόντης, Μαραγκός (75' Νάστος), Αρτσε, Μαγέφσκι (72' Κόλα), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (80' Μελικιώτης).


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ