Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλώς ήρθατε στο «V» Bistro by Veritas Boutique Art Hotel στη Βέροια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Tο 4 αστέρων Veritas Boutique Art Hotel σας καλωσορίζει σε ένα ταξίδι απόλαυσης και χαλάρωσης στην καρδιά της γραφικής και πλακόστρωτης Βέροιας. Στην οδό Αριστοτέλους, εκεί που η μοντέρνα αισθητική συναντά την αυθεντική ομορφιά του νεοκλασικού. Στo «V» Bistro η κάθε μέρα ξεκινάει με απολαυστικό καφέ και πρωινό, για να συνεχιστεί με τις μοναδικές μεσημεριανές γαστριμαργικές δημιουργίες του Σεφ μας. Καθώς πέφτει το σούρουπο, απολαμβάνουμε χαλαρωτικές στιγμές με ποτό...
ροφήματα και σνακ, ενώ στο δείπνο, ένα πολύ ιδιαίτερο και πλούσιο μενού θα ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.




Το «V» Bistro είναι ανοιχτό 7 μέρες την εβδομάδα, με την απολαυστική του μεσογειακή κουζίνα να σας υπόσχεται μοναδικές γαστριμαργικές εκπλήξεις.



Δοκιμάστε τις δημιουργίες του Σεφ, με βάση τη μεσογειακή κουζίνα σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, με φιλική εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.



Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα συνοδεύσετε με κάποιο εκλεκτό κρασί από την πλούσια κάβα μας που βασίζεται στις ποικιλίες εκλεκτών κρασιών του τόπου μας.







Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνώντας στο +30 23310 68100 από τις 11πμ - 19:00μμ.























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ