Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «Time4Gym» γυμναζόμαστε από σήμερα έως το Πάσχα ΜΟΝΟ με 100€!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «TIME4GYM» ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Τα δώρα και οι προσφορές δεν έχουν τέλος στο «Time4Gym», που έχει βάλει σκοπό να σηκώσει από τον καναπέ όλη τη Βέροια! Και πως να μη σηκωθούμε δηλαδή με τέτοιες τιμές;;; Μόλις πριν λίγο ανακοίνωσε νέα ΠΡΟΣΦΟΡΑ... Γυμναστείτε από σήμερα έως και το Πάσχα (1 Μαΐου) ΜΟΝΟ με 100€ και φυσικά ΟΛΕΣ τις παροχέςΠεριλαμβάνει 35 προγράμματα...
Zumba, Yoga, Pilates, Dance Aerobic, Tae - Bo, Kick Boxing, Body Sculpt, Time4your body, Mix Fight, TABATA, Stay Fit, Body Pump, Cirquit Strenght, Abs&Hips, Mix Fitness- στην αίθουσα, σάουνα, λιπομέτρηση και πρόγραμμα στα βάρη από εξειδικευμένους γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, υπερσύγχρονα μηχανήματα και άψογη εξυπηρέτηση!!!




Και μην ξεχνάτε... την μοναδική προσφορά του «Time4Gym» για το μήνα Δεκέμβριο και μέχρι 31/12, για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα:
-10 Συνεδρίες Power Plate + 10 Συνεδρίες Vacu Power, από 230€ ΜΟΝΟ 199€ και επιπλέον
-ένα extra μοναδικό ΔΩΡΟ αξίας 50€, 10 Συνεδρίες Better Belly!


Εξαφανίστε πόντους, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, γραμμώστε πόδια, αποκτήστε τέλεια και επίπεδη κοιλιά και στομάχι, κάντε λιποδιάλυση, σύσφιξη και μυική ενδυνάμωση, δείτε το σώμα σας να αλλάζει... Κάντε στον εαυτό σας και τους φίλους σας το καλύτερο δώρο για τις γιορτές!!!


Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια

τηλ. 2331022257

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ