Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλά γενέθλια για το «Theatro live stage» - Ποια διάσημη Ελληνίδα γιόρτασε μαζί του;

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε την περασμένη Κυριακή το «Theatro live stage» και το πάρτι που διοργάνωσε δε θα μπορούσε να μην είναι φαντασμαγορικό και ανεπανάληπτο. Σύσσωμοι, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, η καλλιτεχνική ομάδα, οι μουσικοί, οι τεχνικοί και το προσωπικό του μαγαζιού ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο που τους έχει αγκαλιάσει και τους δείχνει την προτίμησή τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για δεύτερο χειμώνα πλέον. Από τα γενέθλια του «Theatro live stage»...
δε θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις και φυσικά οι τούρτες! Και όχι μόνο μία... αφού τα πρώτα του γενέθλια συνέπεσαν με τα 30ά γενέθλια της Εύας Λάσκαρη, του sexy μοντέλου, ηθοποιού και dj, που ήταν καλεσμένη του «Theatro» για τη μεγάλη του βραδιά. Έτσι οι ιδιοκτήτες του, μαζί με τη δική τους τούρτα, έκαναν και μια έκπληξη στην Εύα Λάσκαρη. Η ίδια έδειξε να το χαίρεται ιδιαίτερα για την κίνηση αυτή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της στον κόσμο και στη συνέχεια να τους ξεσηκώσει πραγματικά με τη μουσική της!

Η Εύα Λάσκαρη βρέθηκε στη Βέροια με τον καλό της φίλο και μάνατζερ Μάνο Κατσαμπούρη, ενώ στο «Theatro live stage» συνάντησε και τη φίλη της Ίνα Λαζοπούλου, που έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε στη Βέροια όλο το χειμώνα. Μετά την εμφάνισή της χαλάρωσε και διασκέδασε και αυτή με τη σειρά της, παρέα με όλα τα αστέρια του «Theatro», τον Στέργιο Ρέππα, τη Βενετία Σάμυ, τον Αβραάμ Ιντζεβίδη, τη Μαρίνα Κλαίρη, τον Κοσμά Δόνη και τη Μαρία Γκόγκου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ