Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια έκλεισε το «OLA STAGE»

ΜΑΔΑΓΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ Σ' ΑΓΑΠΩ
«Έσκασε» τελικά μέσα στις γιορτές, η καλλιτεχνική «ΒΟΜΒΑ» που όλοι περιμέναμε. Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην οδό Ιεραρχών, έκανε το «ΜΠΑΜ» και φέρνει αυτήν την Τετάρτη μια τραγουδίστρια που αναμένεται να τρελάνει κόσμο. Ήδη, εδώ και μερικές ώρες που έχει διαρρεύσει η συγκεκριμένη είδηση, το τηλεφωνικό κέντρο του μαγαζιού έχει πάρει «φωτιά» και οι κρατήσεις τραπεζιών διαδέχονται η μια την άλλη.


Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια Βίλλυ Ραζή, η οποία έρχεται αυτήν την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου στο «OLA STAGE». Η ξανθιά καλλονή είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Μάλιστα πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει σε επανεκτέλεση αρκετά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες στο παρελθόν από καταξιωμένους του χώρου.
Εκτός από αυτό, όμως, η Βίλλυ Ραζή είναι και μια πανέμορφη κοπέλα, που μπορεί να τρελάνει το κοινό, τόσο με το ερμηνευτικό της ταλέντο, όσο και με την λαμπερή σκηνική της παρουσία. Όπως είναι λογικό την Τετάρτη στο «OLA STAGE» δεν θα πέφτει καρφίτσα και όλοι θα κινούνται στους ρυθμούς... «μάδαγες τις μαργαρίτες, για να δεις αν σ' αγαπώ». Ένα τραγούδι με 4.000.000 κλικ στο YouTube. Tηλ. Κρατήσεων: 6981172685. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ