Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Lucky Luke». «Τα πάντα στην πόρτα σου με μόνο 1 ευρώ»

Μ' ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 6983872889
ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΦΑΓΗΤΟ - ΦΑΡΜΑΚΑ - ΕΓΓΡΑΦΑ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Ο «Lucky Luke» τρέχει για εσάς σε όλη τη Βέροια, μεταφέροντας στο χώρο σας ό, τι θελήσετε, κάνοντας για εσάς τα ψώνια του super market, πηγαίνοντας σε υπηρεσίες, τράπεζες, πληρώνοντας τους λογαριασμούς σας...φέρνοντας κάτι που ξεχάσατε στο σπίτι προϊόντα από καταστήματα που διαθέτουν ή όχι delivery και ότι άλλο θελήσετε, σε λίγα λεπτά και με χρέωση ΜΟΝΟ από 1 ευρώ! 
Θέλετε ψώνια από το super market αλλά είτε είναι μακρυά και δεν έχετε όχημα είτε δεν αντέχετε να σηκώνετε το βάρος των προϊόντων; Με 2 ευρώ ο «Lucky Luke» σας κάνει τα ψώνια και σας τα φέρνει στην πόρτα! Θέλετε να στείλετε φαγητό που μαγειρέψατε στο παιδί σας ή στους ηλικιωμένους γονείς σας; Να στείλετε γλυκά, λουλούδια ή έγγραφα;Όπου και να είστε, ότι και αν θελήσετε, ο «Lucky Luke» είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα στο6983872889. Τι μπορεί να κάνει για εσάς; Τα πάντα! Εσείς κερδίστε χρόνο και γλυτώστε ταλαιπωρία. 
Καθημερινά, λύνει τα χέρια σε δεκάδες συμπολίτες μας, που λόγω δουλειάς ή υγείας αδυνατούν να βγουν στην πόλη για τις καθημερινές τους δουλειές ή ψώνια. 
Ο «Lucky Luke» αναλαμβάνει συνεργασίες με μαγαζιά που διαθέτουν ή όχι υπηρεσία delivery. Ειδικές τιμές σε επαγγελματίες! Ταχυμεταφορές - Θελήματα «Lucky Luke». Τρέχει για εσάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ