Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες αφίξεις στο σημερινό LIVE του «Νota-Note»

Μια ακόμα μαγική βραδιά διασκέδασης θα μας παρουσιάσει απόψε το καφέ μπαρ «Νota-Note». Ένα ανεπανάληπτο LIVE με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό event θα κάνει την εμφάνισή της μια σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία μας έρχεται από τις νυχτερινές πίστες της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την Σοφία Μονέζη, μια πολύ όμορφη ερμηνεύτρια που αναμένεται να γοητεύσει το κοινό της Βέροιας.
Μαζί της στην σκηνή του «Νota-Note» θα εμφανιστούν ο Κυριάκος Ρελλής, η Έμιλη Λεβαντή και ο Μέρκος Κούτρας στις φωνές, ο showman Θέμης Γαγάκας στο τουμπερλέκι, ο Κώστας Παπαδόπουλος στο μπουζούκι και ο Σάκης Τζέτζιας στα πλήκτρα. 
Λίγα λόγια για τη νέα μούσα του «Νota-Note»: 
«Η Σοφία Μονέζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Σε ηλικία 4 ετών είπε το πρώτο της τραγούδι και έτσι άρχισε να καταλαβαίνει ότι έχει μέσα της το «μικρόβιο» του τραγουδιού. Στα σχολικά της χρόνια πήρε τιμητικές διακρίσεις σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς του Αιγαίου. Το 2007 πήγε στη Καλαμάτα για τις σπουδές της στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών) του Α.Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου. Το 2010, ξεκινάει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι και εμφανίζεται σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Καλαμάτας. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, κερδίζει όλο και περισσότερο το κοινό που αυτό το χειμώνα την ακούει στο «Πράσινο Αστέρι», σε λίγες όμως μέρες επιστρέφει πίσω στην πατρίδα της μετά από 6 χρόνια όπως κάθε νέος «γυρίζει στην αφετηρία του». Το 2014 ξεκινάει για τη Σοφία με πολύ καλές προδιαγραφές, αφού λίγες μέρες τώρα κυκλοφόρησε το δικό της τραγούδι με τίτλο «Κρατάνε οι νύχτες», στο Youtube. Είναι μια παραγωγή της Masterworks 24100 που αποτελεί ένα ανεξάρτητο label. Η γνωριμία της με τον Νίκο Κουρή (που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους) έφερε και την πρώτη συνεργασία τους, καθώς επίσης και ο Άκης Δείξιμος στη δεύτερη φωνή, ενώ παράλληλα της έδινε συμβουλές. Την φετινή χρονιά βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο «chic». Ύστερα από πολλές ώρες ηχογραφήσεων, το αποτέλεσμα είναι ένα ερωτικό τραγούδι σε ποπ-λαϊκό ύφος, που παίζει «δυνατά» σε αρκετά ραδιόφωνα». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ