Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήλωση Κρομλίδη για το μεγάλο LIVE του «COIN»

Αποκλειστική δήλωση στο δημοσιογράφο του «Βεροιώτη» έκανε ο γνωστός Βεροιώτης τραγουδιστής Παρασκευάς Κρομλίδης. Ο γοητευτικός καλλιτέχνης την Παραμονή των Χριστουγέννων θα εμφανιστεί στον πρώτο όροφο του «COIN» στην οδό Εληάς, σ' ένα μαγικό LIVE με την συμμετοχή πολλών αξιόλογων ερμηνευτών. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και προσκάλεσε όλο τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει την μεγάλη βραδιά. Αναλυτικα, οι δηλώσεις του:
«Την Παραμονή των Χριστουγέννων θα εμφανιστώ στον πρώτο όροφο του «COIN» σ' ένα event που θα είναι από τα καλύτερα των φετινών εορτών. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί από ότι βλέπω το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο. 
Μαζί μου θα εμφανιστούν επί σκηνής η Άννα Ιωαννίδου, ο Νίκος Κολοβός και ο Γιάννης Τζήμας. Και οι τρεις πολύ καλά παιδιά και με αξιόλογη πορεία στο Ελληνικό τραγούδι. Θα ήθελα να προσκαλέσω προσωπικά όλους τους φίλους μας και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, το τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 2331071727 και 6978007065 (8 ευρώ το ποτό, φιάλη 80 ευρώ και φιάλη σπέσιαλ 100 ευρώ). Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ