Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δια τυρός και βουτύρου»: Αφιερωμένο στα εκλεκτά τυριά και αλλαντικά!

Αν θέλετε να βάλετε στο εορταστικό σας τραπέζι τα πιο νόστιμα, εκλεκτά, αγνά τυριά με αληθινή και γεμάτη γεύση, τα πιο σπάνια, ιδιαίτερα και παραδοσιακά αλλαντικά, αλλά και να φτιάξετε τους πιο μυρωδάτους κουραμπιέδες με το πιο φρέσκο και αγνό βούτυρο, τότε το παραδοσιακό παντοπωλείο - τυροπωλείο «Δια Τυρός και Βουτύρου» είναι το κατάστημά σας! Στο «Δια τυρός και βουτύρου» θα βρούμε γνήσια ελληνική φέτα «Κουκουτέγος - Γκόσκινος»... πιστοποιημένη και πεντανόστιμη, αιγοπρόβειο (και σε άπαχο), ξινοτύρι, μυζήθρα, ανθότυρο, κεφαλογραβιέρα, μανούρι, κατσικίσιο τυρί βραβευμένο με το χάλκινο βραβείο γεύσης, παραδοσιακά καπνιστά τυριά, τουλουμίσιο ξινοτύρι, μπάτζο και για σαγανάκι, γκούντα καπνιστή, κεφαλογραβιέρα και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. 
Παστουρμάς παραδοσιακός, καμήλας αλλά και άοσμος, προσούτο ελληνικό, καβουρμάς μοσχαρίσιος, λουκάνικα καραμανλίδικα, λουκάνικο με αρνί και φέτα (το γνωστό βλάχικο), τοπικά αλλαντικά με μοσχάρι, όπως καπνιστό μοσχάρι, σαλαμάκι μοσχαρίσιο με φινόκιο, λουκάνικο μοσχαρίσιο αλλά και παστράμι μοσχάρι ψητό με επικάλυψη ποικιλίας πιπεριών. 
Περάστε μια βόλτα από την Κεντρικής 120 και ανακαλύψτε μόνοι σας τις εκατοντάδες γεύσεις που κρύβει στα ράφια του το «Δια Τυρός και Βουτύρου»!




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ