Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό των Ατόμων με Αυτισμό η Λίνα Τουπεκτσή

Στις 9 Δεκεμβρίου εμείς στα www.linasexclusive.gr διοργανώσαμε ένα event παρουσιάζοντας την συλλογή μας και βοηθώντας με τα έσοδα τον νεοσύστατο σύλλογο ‪‎Μ.Α.μ.Α. (Μερίμνα Ατόμων με Αυτισμό) στη Βέροια. Εσείς ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα αυτό και βοηθήσατε σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια μας αυτή. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή μας την προσπάθεια. Ευχαριστώ την κα Νίκη Καρατζιούλα εκ μέρους της Π.Ε.

Ημαθίας, τον κο Βασίλη Λυκοστράτη εκ μέρους του Δήμου Βέροιας, την κα Ελένη Γκόκα ως πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, την κα Χριστίνα Γαϊτάνου ως Δημοτική Σύμβουλο και Ψυχολόγο, την κα Σοφία Ελευθεριάδου ως Δημοτική Σύμβουλο άλλα και φωτογράφο της βραδιάς, το καφέ μπαρ Κόρη-Εληά στη Βέροια για την αμέριστη βοήθεια και προθυμία κάλυψης την εκδήλωσης από την πρώτη στιγμή, και τέλος όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. 
H Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό Μ.Α.μ.Α. ευχαριστεί θερμά την εταιρεία linasexclusive.gr και τη κυρία Λίνα Τουπεκτσή για την υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε για τον νεοσύστατο σύλλογό μας όπου ένα σεβαστό μέρος των εσόδων από την πώληση των υπέροχων κομψοτεχνημάτων της διατέθηκε για τους σκοπούς του συλλόγου μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ενισχύοντας τον σύλλογό μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ