Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυξήθηκε ο τετράποδος «τουρισμός» στη Βέροια!

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!
Το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών στη Βέροια και οι τρόποι περιορισμού του, είναι θέματα με τα οποία έχουν ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές τόσο ο δήμος όσο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ως εδώ όλα καλά και γνωστά. Σήμερα όμως στο δημοτικό συμβούλιο μάθαμε και κάτι καινούριο. Σε ερώτημα δημοτικού συμβούλου σχετικά με το πρόβλημα των αδέσποτων και τη χειμερινή διαβίωσή τους...
στους δρόμους της πόλης, τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος, λέγοντας πως αντί να μειώνεται ο πληθυσμός των αδέσποτων στην πόλη μας, αυτός αυξήθηκε! Και ο λόγος; Έχουμε καλό και οργανωμένο κυνοκομείο και μας προτιμούν!
«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε, όσοι κυκλοφορούμε στο κέντρο της Βέροιας, μια αύξηση του αριθμού των αδέσποτων. Αδέσποτα σκυλιά τα οποία όπως φαίνεται έρχονται οργανωμένα», αφήνοντας αιχμές πως κάποιοι αφήνουν τα αδέσποτα σκυλιά στη Βέροια, ξέροντας πως ο δήμος μας διαχειρίζεται σωστά το ζήτημα, καθώς διαθέτει ένα καλά οργανωμένο κυνοκομείο. «Το κυνοκομείο μας εμβολιάζει και στειρώνει τα αδέσποτα, μάλιστα έχει προβεί ήδη σε 500 στειρώσεις και 500 αντιλυσσικά εμβόλια», είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, ενώ κλείνοντας ανέφερε πως «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα αδέσποτα». Αποζητούσαμε μια αύξηση... τουρισμού στη Βέροια είναι η αλήθεια, αλλά είχαμε στο μυαλό μας κάτι διαφορετικό! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ