Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η «ΜΙΑ» τραγουδίστρια που θα τρελάνει τη Βέροια!

ΚΟΥΚΛΑ Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ «VOICE»
Το όνομά της είναι Γεωργία Μία και είναι στο ζώδιο Ιχθύς. Έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στο «Οdeon της Θεσσαλονίκης 2005». Είναι πτυχιούχος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων και γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά. Επίσης έχει πτυχίο φωνητικής εθνικού ωδείου και ειδικής αρμονίας. Όπως αναφέρει και η ίδια, τα ενδιαφέροντά της έχουν να κάνουν...

με τον αθλητισμό και την φύση γενικότερα! Ο βασικός στόχος και προσωπική της φιλοδοξία είναι να κάνει μια αξιόλογη καριέρα στο τραγούδι! Δηλώνει ελεύθερη αυτόν τον καιρό και στην ερώτηση αν υπάρχει φλερτ, απαντάει καταφατικά, αλλά όχι πάντα με ωραίο τρόπο. Σε ερώτησή μας για το ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που της έχουν κάνει μας ανέφερε: «Το καλό φλερτ λείπει στις μέρες μας. Κατά την γνώμη μου ο ιδανικός άντρας είναι εκείνος που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ασφαλής δίπλα του και να σε κάνει να νιώθεις η ΜΙΑ»! 
Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και όνειρό της είναι μια μέρα να επισκεφθεί το Μεξικό. Η αγαπημένη της συνήθεια είναι η Γυμναστική (εξού και το υπέροχο και αψεγάδιαστο κορμί της!!!) ενώ η κακή συνήθεια είναι το ξενύχτι. Αυτή είναι η εκρηκτική νέα τραγουδίστρια του «VOICE» Γεωργία Μία, η οποία μας υπόσχεται βραδιές μοναδικές και αξέχαστες! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ