Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε εκλογική θέση «μάχης» η Νέα Δημοκρατία στη Βέροια!

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε θέση «μάχης» βρίσκονται οι Νεοδημοκράτες της Βέροιας, όσον αφορά την αυριανή κρίσιμη εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Μετά το προηγούμενο «φιάσκο», οι επιτελείς της ΝΔ στην Ημαθία, εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της διαδικασίας και πεπεισμένοι πως η συμμετοχή του κόσμου θα είναι πολύ μεγάλη.
Όπως είναι λογικό, το εκλογικό κέντρο που θα δεχθεί τους περισσότερους ψηφοφόρους είναι αυτό στο Δημαρχείο της Βέροιας (πρώτος όροφος) με τους εθελοντές του κόμματος να βρίσκονται εκεί από τις 6.30 το πρωί!!!
Μια μαραθώνια εκλογική αναμέτρηση που αναμένεται να απογειώσει το πολιτικό θερμόμετρο και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. «Βαγγέλας»; «Τζίτζι»; «Κούλης» ή «Άδωνις»; Ποιος θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς και ποιοι θα είναι οι χαμένοι; Ποιες από τις τέσσερις υποψηφιότητες θα επιλέξουν οι πολίτες της Βέροιας; Θα επικρατήσουν τα φαβορί ή θα έχουμε εκπλήξεις; Μείνετε συντονισμένοι, στο πιο παραπολιτικό site της Ημαθίας. Όλα τα αποτελέσματα από ολόκληρο το νομό, γρήγορα, έγκυρα και αξιόπιστα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ