Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πρωτοβουλίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης, στην πλατεία Δημαρχείου. Την εκδήλωση, που διήρκεσε δύο μέρες, Τρίτη 15/12 και Τετάρτη 16/12, συντόνισε με τους εθελοντές της η «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που διέθεσε στολίδια και κάρτες ευχών. Μαθητές των νηπιαγωγείων της πόλης της Βέροιας (1ο, το 3ο, το 5ο, το 6ο, το 7ο, το 9ο, το 12ο και 17ο) με τις δασκάλες τους, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»...
και υπό την εποπτεία της Σχολικής Συμβούλου Π.Α κ. Ευθυμίας Γώτη συμμετείχαν στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πλατεία Δημαρχείου. 
Οι μαθητές των, στις 15 και 16/12/2015, «ζωντάνεψαν» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με τα δικά τους χειροποίητα στολίδια αλλά και την Πλατεία Δημαρχείου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποικίλες δράσεις. Παραβρέθηκαν επίσης τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, όπως επίσης και αυτά του 1ου Δημοτικού.

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδάκια, τις Νηπιαγωγούς και τις Δασκάλους τους. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Σχολική Σύμβουλο Νηπιαγωγών κ. Ευθυμία Γώτη για την άψογη συνεργασία. Τέλος, ευχαριστεί τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Τεχνικών του Δήμου Βεροίας και τον κ. Δήμαρχο, για τις εξυπηρετήσεις που μας παρασχέθηκαν.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ