Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δια Τυρός και Βουτύρου»: Γεμίστε τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια σας με παραδοσιακές νοστιμιές!

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΤΥΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
Πως γίνεται, όλες οι νοστιμιές της Ελλάδας, να χωρέσουν σε λίγα τετραγωνικά; Στο «Δια Τυρός και Βουτύρου» γίνεται. Ένας μικρός και ιδιαίτερος χώρος στο κέντρο της Βέροιας, που περιέχει ντόπια αλλά και επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Τα τυριά και τα αλλαντικά του πραγματικά ξεχωρίζουν, τόσο για την εξαιρετική ποιότητα όσο και για την ιδιαίτερη γεύση τους... Εκεί βρίσκουμε και προϊόντα που αλλού δε βρίσκουμε και γεύσεις που δε θέλουμε να ξεχάσουμε...
Παστουρμάς παραδοσιακός, καμήλας αλλά και άοσμος, προσούτο ελληνικό, καβουρμάς μοσχαρίσιος, λουκάνικα καραμανλίδικα, λουκάνικο με αρνί και φέτα (το γνωστό βλάχικο), τοπικά αλλαντικά με μοσχάρι, όπως καπνιστό μοσχάρι, σαλαμάκι μοσχαρίσιο με φινόκιο, λουκάνικο μοσχαρίσιο αλλά και παστράμι μοσχάρι ψητό με επικάλυψη ποικιλίας πιπεριών.
Επίσης, παραδοσιακά και καπνιστά τυριά, τουλουμίσιο ξινοτύρι, μπάτζο και για σαγανάκι, γκούντα καπνιστή, κεφαλογραβιέρα και φυσικά μεγάλη ποικιλία σε αλίπαστα, που αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για ούζο, τσίπουρο και κρασί.
Περάστε μια βόλτα από την Κεντρικής 120 και ανακαλύψτε μόνοι σας τις εκατοντάδες εκπλήξεις που κρύβονται στο «Δια Τυρός και Βουτύρου»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ