Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έλαμψαν τα αστέρια του ΚΕΜΑΕΔ δίπλα στη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγάλη μουσική παράσταση παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης 2/12 ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και με τη στήριξη της ΚΕΠΑ και ΚΑΠΑ Βέροιας. Ο σκοπός του Κέντρου να παρουσιάζει κάθε χρόνο και κάτι διαφορετικό, επετεύχθη, καθώς φέτος στη σκηνή του Χώρου Τεχνών μαζί με τα παιδιά...
βρέθηκε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με μαέστρο τον Πλωτάρχη Γεώργιο Τσιλιμπάρη και με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Ευδοκίας Μωυσίδου, Θεόδωρου Μπιράκου και Σταύρου Σαλαμπασόπουλου. 
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο συνθέτη Γιώργο Μουζάκη και για περισσότερο από 2,5 ώρες, τα τραγούδια του, πασίγνωστες μελωδίες που γνωρίσαμε από τον αθάνατο ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο, πλημμύρισαν το Χώρο Τεχνών. 


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Βέροιας, οι πρόεδροι του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου Βέροιας, που μαζί με το φροντιστήριο Λέξις ήταν χορηγοί της εκδήλωσης, οι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι της ΚΕΠΑ και ΚΑΠΑ, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες πολιτών.


Τα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας για μια ακόμη χρονιά, συμμετείχαν με πολλή χαρά στην μουσική παράσταση, χαρίζοντας στο κοινό τις χορευτικές τους φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Μελίνας Παπαδοπούλου.
Μάλιστα, συμμετείχαν και στο συντονισμό της εκδήλωσης, προλογίζοντας σε κάθε κομμάτι της παράστασης τους τραγουδιστές. Στο πλευρό τους ήταν η μουσικός Ελένη Αναγνώστου και ο πιανίστας Γιώργος Μπελίρης, που καθ' όλη τη διάρκεια έκαναν αναφορές στη ζωή και το έργο του Γιώργου Μουζάκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Βέροιας απένειμαν τιμητική και αναμνηστική πλακέτα στον μαέστρο Γεώργιο Τσιλιμπάρη, ο οποίος ανακοίνωσε πως αυτή η βραδιά ήταν η αρχή μιας καλής συνεργασίας που θα φέρει την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πολλές φορές στην πόλη μας. «Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που βρεθήκαμε στη Βέροια και είδαμε το έργο που γίνεται στο Κέντρο Μέριμνας».

Η εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας βράβευσε τον Ζάχο Μουζάκη, γιο του μεγάλου συνθέτη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ οι πρόεδροι της ΚΕΠΑ και ΚΑΠΑ πρόσφεραν λουλούδια στους τραγουδιστές.

Τα μέλη της Μπάντας μοίρασαν στα παιδιά της Μέριμνας αναμνηστικά δώρα, κάτι που με τη σειρά τους έκαναν και τα παιδιά, χαρίζοντάς τους αντικείμενα που δημιούργησαν ενόψει του χριστουγεννιάτικου bazaar που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο στις 4, 5, και 6 Δεκεμβρίου.
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την μουσική παράσταση του ΚΕΜΑΕΔ:
























































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ