Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια ομάδα «φλερτάρει» τον Τζαμέλ Αμπντούν της Βέροιας;

Δεν έχει λυθεί ακόμα το συμβόλαιο του Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζονται οι άνθρωποι της Βέροιας. Ο Αλγερινός θα επιθυμούσε και ο ίδιος να αποχωρήσει, ειδικά αν έβρισκε μια καλή πρόταση που να τον ικανοποιεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «elmoudjahid», η USM Αλζέρ έχει σκοπό να αποκτήσει τον 29χρονο εξτρέμ της Βέροιας. Για την ακρίβεια, τονίζεται ότι ο Αμπντούν είναι ο διακαής πόθος της ομάδας...
της Αλγερίας. Μάλιστα επισημαίνεται ότι ο ίδιος ο παίκτης έβαλε την οικογένειά του να μάθει περαιτέρω πληροφορίες για την ομάδα, ενώ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα του. Η USM Αλζέρ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, έχοντας 36 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, δέκα περισσότερους από τη δεύτερη CR Belouizdad.

Γιάγκοντίνα αντί Βέροιας


Το φιλικό της Βέροιας με την Ασάντε Κοτόκο τελικά δεν θα γίνει. Σύμφωνα μάλιστα με αρκετά γκανέζικα ΜΜΕ, η ομάδα που θα την αντικασταστήσει είναι η σερβική Γιάγκοντίνα. Το ματς για τον εορτασμό των 90 ετών της Κοτόκο θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2016 στο "Baba Yara Sports Stadium", στην πόλη Κουμάσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ