Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε ο στολισμός του δέντρου της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» στο Δημαρχείο Βέροιας

Με στολίδια, κάρτες και όμορφες ευχές, ξεκίνησε ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας. Την πρωτοβουλία του στολισμού του δέντρου του δήμου, ανέλαβε και φέτος ο σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί», με σκοπό την ενίσχυση των σπιτιών του σε Βεργίνα και Βέροια. Οι πρώτες μπάλες και ευχές κρεμάστηκαν ήδη σήμερα το πρωί, τόσο από τους πολίτες, όσο και από μικρούς μαθητές της πόλης μας, που έφτασαν στην πλατεία Δημαρχείου με τους δασκάλους τους...
έγραψαν τις γλυκές τους ευχές και τις κρέμασαν στο δέντρο, συμβάλλοντας έτσι με το δικό τους τρόπο στη βοήθεια μικρών παιδιών που έχουν ανάγκη. 
Ήδη σήμερα το πρωί, 5 δημοτικά σχολεία, 1 νηπιαγωγείο και το ειδικό σχολείο στόλισαν το δέντρο, ενώ ακόμα περισσότεροι μαθητές και πολίτες αναμένονται και αύριο (ώρες 10:00 έως 13:00), δεύτερη και τελευταία ημέρα της δράσης αυτής της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί».
Κάθε παιδί και κάθε πολίτης θα μπορεί, περνώντας από το σημείο, να αναρτήσει ένα στολίδι ή μία κάρτα ευχών, στο δένδρο, που θα προμηθεύεται με συμβολικό τίμημα από εθελοντές, με την βοήθεια των οποίων και θα τα τοποθετεί.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ