Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστούγεννα με το Σύλλογο της Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» έκανε η Ημαθία!

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς». Εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν το οικογενειακό κέντρο «Σείριος» στο Μακροχώρι, όπου απόλαυσαν χορούς από το μικρό, μεσαίο και μεγάλο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου. Χαιρετισμό και χριστουγεννιάτικες ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού...
Διονύσιος Συρόπουλος, ο πρόεδρος της Πατρίδας Ιωάννης Σιδηρόπουλος και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Σύλλογος τίμησε τον Πλούτρχο Καρυπίδη για την προσφορά του στον Ποντιακό Ελληνισμό, με πλακέτα που του απένειμε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 
Ο κ. Καγκελίδης, ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα, τους εκπροσώπους των πολιτικών φορέων και συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης αλλά και τον κόσμο που επέλεξε αυτή τη βραδιά να την περάσει με ποντιακούς χορούς και τα μεγαλύτερα ονόματα της ποντιακής μουσικής.






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ