Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μπατιόν έσπασε την κατάρα του εντός έδρας για τη Βέροια

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
Με ένα γρήγορο γκολ του Μπατιόν, η Βέροια πήρε τη νίκη επί της Καλλιθέας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έσπασε την κατάρα που την ήθελε να μη βλέπει εντός έδρας νίκες. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα πως πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάρη στις ενέργειες του Μπατιόν, Καϊκούτ και Κόλα. Ο πρώτος μάλιστα, ήταν και αυτός που εκμεταλλεύτηκε...
την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 17ο λεπτό και άνοιξε το σκορ για την Βέροια, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της. 
Οι Βεροιώτες θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 34' με την κεφαλιά του Κόλα, αλλά ο Μιχελής κατάφερε να αποκρούσει. Παρά τη διάθεση, η Καλλιθέα δεν μπορούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους.


Οι συνθέσεις:
Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές, Σιώντης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Ιμπραϊμ, Μπατιόν (81' Καρακώστας), Γεωργιάδης, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι (67' Γιουσούφ), Κόλα (67' Ναζλίδης)
Καλλιθέα: Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76' Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46' Γκίνης), Προκς (46' Μασένα)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ