Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρεμιέρα της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η Ιφιγένεια και ο Θωμάς Βλαχογιάννης

Στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθησαν τη Δευτέρα η Ιφιγένεια και ο Θωμάς Βλαχογιάννης, ιδιοκτήτες του Κινηματοθέατρου «ΣΤΑΡ» στη Βέροια. Η ειδική προβολή, στην αίθουσα 6 των Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε παρουσία του ίδιου του σεναριογράφου και σκηνοθέτη, ο οποίος θα ακολουθήσει το ταξίδι της ταινίας του σε όλη την Ελλάδα...
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφθεί στην πόλη μας μέσα στις γιορτές, σε έναν ενδιάμεσο σταθμό στην περιοδεία του. Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος», ενθουσίασε το κοινό, το οποίο κατέκλυσε την αίθουσα και ήδη αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονησία από το κοινό της Βέροιας. Από 17/12 θα προβάλλεται στην κινηματογραφική αίθουσα του ΣΤΑΡ!
Ένα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών δίνει φως στους ήρωες. Εκτός από τον J.K. Simmons, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη. Η ταινία με τίτλο «Ένας άλλος κόσμος» είναι μια σύγχρονη ερωτική τριλογία, σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Αποτελείται από τρεις αφηγήσεις, τρία κεφάλαια, τρεις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες με κοινό φινάλε που εκτυλίσσονται με φόντο τη σημερινή Ελλάδα της κρίσης. Η κάθε ιστορία φέρνει κοντά Έλληνες και ξένους πολίτες, σε μια ταινία δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά, με στόχο να προσεγγίσει όχι μόνο το εγχώριο, αλλά και το διεθνές κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2331022373

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ