Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χρυσό» βαθμό τσίμπησε η Βέροια στην Ξάνθη

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Μέτριο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη όπου η τοπική ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες βγαίνοντας ισοπαλία με την Βέροια 1-1 - Με πέναλτι τα γκολ των δύο ομάδων – Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με το Ναζλίδη στο 41’, ισοφάρισε 2 λεπτά αργότερα ο Νιέτο - Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις με τον Ερέα. Τα δύο πέναλτι μέσα σε διάστημα δύο λεπτών στο πρώτο ημίχρονο έκριναν το ματς.

Σίγουρα ικανοποιημένη η Βέροια από το αποτέλεσμα, απογοήτευση και αποδοκιμασίες στην Ξάνθη. Στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε περισσότερο η δύναμη παρά η ποιότητα, ενώ οι πολλές διακοπές δεν επέτρεψαν στις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. 
Η Ξάνθη είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε η Βέροια, με τον Τσέναμο να σταματά τον Καϊκούτ σε τετ α τετ. Τελικά από ότι φάνηκε αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γουάλας μέσα στην περιοχή από σέντρα του Μαλόν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναζλίδης που άνοιξε το σκορ στο 41’. Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί η Ξάνθη απάντησε κερδίζοντας και αυτή πέναλτι 2 λεπτά αργότερα με τον Βασιλακάκη να ανατρέπεται από τον Πουγούρα. Ο Νιέτο το εκτέλεσε και ισοφάρισε. Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Η ευκαιρία είχε την κατοχή και τα ηνία, υπήρξαν κάποιες λίγες καλές στιγμές, αλλά μέχρι εκεί. Ο Γιαννούλης πρόλαβε τον Σολτάνι στο 50', μετά από γύρισμα του Νιέτο από αριστερά και πάσα του Βασιλακάκη, που έφυγε πολύ δεξιά, ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη στο 62' κατέληξε στα χέρια του Τσέναμο. 
Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πρόλαβε τον Καϊκούτ στο 64', με τη Σκόντα να αυξάνει την πίεσή της όσο περνούσε η ώρα. Ωστόσο, δεν απειλούσε έχοντας μόνο τη μεγάλη ευκαιρία το 91', όπου ο Καπετάνος τροφοδότησε με κεφαλιά τον Ερέα, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Λόπεζ. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους ακρίτες να μένουν για δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι και τρίτο συνολικά χωρίς νίκη, τη στιγμή που η Βέροια παρέμεινε αήττητη μακριά από την έδρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ