Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η Βεροιώτικη επιχείρηση που γίνεται αλυσίδα!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ - ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Η ιδέα για την πόλη της Βέροιας ήταν κάτι πρωτοποριακό. Οι Βεροιώτες το αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή, τόσο για την ιδέα, όσο για φαγητό και κυρίως τις τιμές! Φαίνεται όμως πως όταν κάτι είναι πολύ καλό, ειδικά όταν μοσχοβολάει φρεσκοτηγανισμένο μπακαλιάρο, δε μένει κρυφό για πολύ καιρό. Έτσι κάπως οι υπεύθυνοι του περιοδικού «Franchise Success», ενός έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου...
που προτείνει σε υποψήφιους επενδυτές τις καλύτερες ιδέες για Franchise επιχείρηση, εντόπισε την επιχείρηση του κ. Παναγιώτη Ανανιάδη και την προτείνει ανεπιφύλακτα!

Γι' αυτό και στην τελευταία έκδοση του «Franchise Success» θα βρούμε ένα εκτενές αφιέρωμα στα «Μπακαλιαράκια του Χάρη», καθώς και την είδηση πως ήδη στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι η πανελλαδική ανάπτυξη και κυρίως πρωτεύουσες νομών, όπως Κοζάνη, Καβάλα Γιάννενα.



Αν βρεθείτε στα «Μπακαλιαράκια του Χάρη» σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, να θυμάστε... τα φάγατε πρώτοι εσείς στη Βέροια!

Διαβάστε παρακάτω ή δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του περιοδικού «Franchise Success» στα «Μπακαλιαράκια του Χάρη»:
Καθημερινά στα… «Μπακαλιαράκια του Χάρη»
H value for money επιχειρηματική πρόταση με ψάρια και θαλασσινά ξεκινάει από την Βέροια και εντάσσει στην καθημερινότητά μας τους καρπούς της θάλασσας στις πλέον προσιτές τιμές!
Τα Μπακαλιαράκια του Χάρη! 
Σε κεντρικό σημείο της Βέροιας, στην παλιά αγορά, συναντάμε την νέα πρόταση των fish food concept μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Τα Μπακαλιαράκια του Χάρη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το στέκι των απανταχού καλοφαγάδων και πλέον δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να αξιοποιήσουν μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ευκαιρία και ένα concept με έντονη δυναμική. Με χαμηλό ύψος αρχικής επένδυσης, ποιοτικό προϊόν και απλοποιημένες διαδικασίες, δίνει νέες προοπτικές και ανανεώνει στον κλάδο της εστίασης.

Οι προσιτές… θαλασσινές απολαύσεις
Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια και την προτίμηση του κοινού. «Λαμβάνουμε καθημερινά θετικά σχόλια για την ποιότητα, τις τιμές και το άψογο σέρβις του καταστήματος», όπως μας περιγράφει ο κ. Παναγιώτης Ανανιάδης, ιδρυτής της επιχείρησης. «Ευχαριστούμε πολύ το κοινό που μας δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και μας στηρίζει καθημερινά!».
Στα «Μπακαλιαράκια του Χάρη» απολαμβάνουμε μια πανδαισία μπακαλιάρων και ποικιλία θαλασσινών σε καθημερινή βάση, συντροφιά με -τα απαραίτητα- τσίπουρο, μπύρα ή ρετσίνα.
Οι συνταγές είναι προσαρμοσμένες στις ελληνικές γεύσεις και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες, τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματος στην λαδόκολλα αλλά και τις προσιτές τιμές. «Τα Μπακαλιάρακια του Χάρη εντάσσουν στην καθημερινότητα μας, με απλό τρόπο, τα ψαριά και θαλασσινά», δηλώνει ο κ. Ανανιάδης. Ο κατάλογός μας ανανεώνεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέες δημιουργίες για το κοινό μας.


Τις μοναδικές συνταγές του νεοφερμένου fish concept, τις απολαμβάνουμε είτε μέσα στο κατάστημα, είτε με delivery και take away, σε μερίδες, στα ειδικά fish box ή και σε sandwich με άκρως γευστικούς συνδυασμούς.


Τα Μπακαλιαράκια… στο franchise!
«Τα Μπακαλιάρακια του Χάρη είναι ένα concept, που δημιουργεί νέες προοπτικές στον κλάδο και προσφέρει την προοπτική μιας αποδοτικής και ελπιδοφόρας επιχειρηματικής πρότασης σε υποψήφιους συνεργάτες», επισημαίνει ο κ. Ανανιάδης. Απαντά στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για ποιοτικό και οικονομικό φαγητό και δραστηριοποιείται σε μια αγορά που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. «Η τιμή ναι μεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή των καταναλωτών, αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή. Η ποιότητα εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις και ο κατάλληλος συνδυασμός είναι ό,τι αναζητά σήμερα η αγορά. Έτσι λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό οικονομικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά. Βασικό σημείο διαφοροποίησής του είναι η άριστη ποιότητα των πιάτων με την χρήση Ά ποιότητας υλικών κυρίως σε προσιτές τιμές!».
Τα 3 profit centers (sit in, delivery, take away) εξασφαλίζουν επιπρόσθετες πωλήσεις, ενώ το χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης κάνει την πρόταση ακόμα πιο ελκυστική.
H εμπειρία ή η αυταπασχόληση franchisee δεν κρίνεται απαραίτητη, όπως αποκαλύπτει ο κ. Ανανιάδης, είναι όμως επιθυμητή η πρότερη ενασχόληση με το χώρο της γαστρονομίας. Στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι η πανελλαδική ανάπτυξη και κυρίως οι περιοχές της Β. Ελλάδας, οι πρωτεύουσες νομών, όπως Κοζάνη, Καβάλα Γιάννενα, καθώς και κεντρικά σημεία των πόλεων αυτών.

Μοτο
Ένα food concept με έντονη δυναμική που συνδυάζει ιδανικά ποιότητα και προσιτές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ