Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτοχρονιάτικες προσφορές από το κατάστημα «Γαϊτανίδης»

ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ...
Οι μέρες αυτές είναι μέρες χαράς και συνοδεύονται πάντα από δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο κατάστημα καλλυντικών «Γαϊτανίδης» θα βρείτε τα πιο όμορφα δώρα για όλη την οικογένεια και σε τιμές ακόμα πιο χαμηλές! Κάντε ευτυχισμένη μια γυναίκα με αρώματα, αξεσουάρ, τσάντες και προϊόντα περιποίησης, μαλλιών και μακιγιάζ. Ενθουσιάστε έναν άνδρα... με ένα όμορφο σετ επώνυμου αρώματος ή μια συσκευή περιποίησης αλλά και τα παιδιά με αξεσουάρ και προϊόντα με τους αγαπημένους τους ήρωες. Μη χάνετε χρόνο... όλα τα δώρα για όλους τους αγαπημένους σας θα τα βρείτε στο «Γαϊτανίδη».
Ανακαλύψτε όλες τις νέες προτάσεις του εορταστικού μακιγιάζ και λάμψτε στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ανανεώστε το στυλ σας με τις πιο hot τσάντες και αξεσουάρ της σεζόν, δοκιμάστε τα καινούρια αρώματα και τα νέα εορταστικά βερνίκια νυχιών... Το προσωπικό του «Γαϊτανίδη» είναι άριστα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.
GA.MA Μασιά για μπούκλες
19mm 24 €!
25mm 24 €!
33mm 26 €!
GA.MA Κεραμική Τοστιέρα με 4 πλάκες
ΜΟΝΟ 70€!
ΜΑΣΙΑ GA.MA CP1 Laser Ion Ceramic
ΜΟΝΟ 67€!
ΜΑΣΙΑ GA.MA CP1 Ceramic iOn 
από 69 € τώρα ΜΟΝΟ 53 €!
PANASONIC ER1611
από 211€ τώρα ΜΟΝΟ 140€!

Ελάτε στο καινούριο κατάστημα στην οδό Αριστοτέλους 18, κάντε τις αγορές σας, ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα και κερδίστε με το κουπόνι του «Γαϊτανίδη» 20% έκπτωση στις αγορές σας! Επιπλέον, θα παραλάβετε από το ταμείο και ένα δεύτερο κουπόνι, με έκπτωση 10% για επόμενη αγορά σας!
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ