Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι γίνεται στο εκλογικό τμήμα της ΝΔ στη Βέροια!

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Συνεχίζεται η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων της Βέροιας στις «γαλάζιες» κάλπες. Μέχρι αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεκάδες εκατοντάδες συμπολίτες μας, πήγαν να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό του συντηρητικού κόμματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αριθμός είναι πάρα πολύ μεγάλος και ενδέχεται η Ημαθία να είναι μέσα στους πρώτους νομούς πανελλαδικά σε συμμετοχή κόσμου.
Μεγάλες εκπλήξεις «μυρίζουν» οι γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές. Αν και ακόμα δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή εκτίμηση, εν τούτοις υπάρχουν μερικά πράγματα που για όσους γνωρίζουν καλά τις εκλογές, έχουν ιδιαίτερη σημασία.
1. Η μαζική συμμετοχή ευνοεί σημαντικά τις μη κομματικές υποψηφιότητες, γιατί σπάει ο σκληρός πυρήνας των κομματικών στελεχών.
2. Η έντονη βουβαμάρα που υπάρχει, κανένας δεν ξέρει πως θα εκφραστεί. Σχεδόν σε όλα τα εκλογικά κέντρα το 70%-80% αυτών που προσέρχονται για να ψηφίσουν δεν μιλάνε για κανέναν υποψήφιο!

3. Παρατηρείται μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων που δεν είχαν ψηφίσει την τελευταία φορά τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν ψηφοφόροι της ΝΔ σε παλαιότερες εκλογές, αλλά δεν ψήφισαν στις εκλογές του 2015 το ίδιο κόμμα! Όλοι αυτοί είναι άγνωστο ποιον υποψήφιο θα επιλέξουν.
4. Στις τεράστιες ουρές μετά τις 12 το μεσημέρι παρατηρείται μαζική συμμετοχή νέων σε ηλικία ψηφοφόρων. Μέχρι τότε οι ηλικίες που ψήφιζαν ήταν πάνω από 60-65 ετών. Τις τελευταίες δυο ώρες έχει αλλάξει σημαντικά ο εκλογικός χάρτης.
Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι προσέρχονται μαζικά στις κάλπες, που κανένα επιτελείο δεν μπορεί να καταλάβει που οδηγείται η εκλογή! Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα υπάρξει σίγουρα δεύτερος γύρος, αλλά και αυτό είναι σχετικό, γιατί οι περισσότεροι από τους επιτελείς των υποψηφίων αρχηγών, εκφράζουν προσωπικές απόψεις και όχι σοβαρές επιστημονικές προσεγγίσεις. Επί της ουσίας ο πολύ μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων έχει μπερδέψει τα επιτελεία των υποψηφίων και όλοι ελπίζουν ότι οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν τον εκλεκτό τους, αλλά κανένας στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ